Mangfold Og Inkluderings Nettverk (MIN)

Bli kjent med andre gjennom sosiale og kulturelle opplevelser!

Aldersgruppe: For alle

Mangfold Og Inkluderings Nettverk (MIN)  er en gruppe for deg som vil bli kjent med andre mennesker, øke ditt nettverk, og delta på sosiale og kulturelle opplevelser.  Her kan du være med på alt fra kulturelle kvelder, matlagingskurs, språkkurs, trim og turer til temakvelder med ulike foredragsholdere.  

Gruppa har ulike dager og aktiviteter du kan delta på, se nedenfor. For nærmere info, bare ta kontakt med frivilligsentralen eller meld deg inn i Facebook- gruppen MIN (Mangfold og inkluderingsnettverk).

Fredagstreff:

Kulturelt nettverk arrangerer treff hver fredag, med ulike aktiviteter. Det varierer fra gang til gang hva gruppa gjør, noen ganger er det matlagingskurs, andre ganger er det  temakvelder med ulike organisasjoner eller kommunale tjenester på besøk, eller sosiale kvelder med musikk, servering og mulighet for  å strikke eller sy.  

Denne aktiviteten er åpen for alle

Tid: Fredager kl.18-20

Sted:  H2 - Sambrukslokalet på Haugerud senter, 2 etasje

Svømming (venteliste) 

Svømming for kvinner, mødre og tenåringsdøtre i samarbeid med Haugerud IF. Bli tryggere i vann, tren på svømmeferdighetene dine og kos deg i det varme terapibassenget. 

Påmelding via MIN (fullt høsten 2022), venteliste

Tid: Søndager 19-20

Sted: Haukåsen skole


Aktivitetsleder:  Latif, 41 48 14 22 + egen Facebook-gruppe. "Mangfold Og Inkluderings Nettverk (MIN)" for info.

Facebook: MIN (Mangfold og inkluderingsnettverk)

E-post: haugerud.frivilligsentral@gmail.com

2024 © Haugerud Frivilligsentral